ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Το Ιερό Νησί Δήλος - Το πιό φωτεινό μέρος τού Πλανήτη !



ΤΟ  ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ  ΔΗΛΟΣ !  ΤΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ 

Το Ιερό νησί Δήλος ή 'Α- Δηλος, που ως πρός το Κωδικό όνομα Δήλος ετυμολογικά,  απο το αρχαίο ρήμα «Δηλόω» σημαίνει, το διαυγές, το λαμπρό, το απαστράπτον,  το φανερό ή φανερωμένο. Ως πρός τον κωδικό  Ά-Δηλος το οποίο οποίο έχει το Α μπροστά και διόλου δεν δηλώνεται ως στερητικό  ως το αντίθετο του Δήλος  όπως μας αναφέρουν διάφορες πηγές και  διάφοροι άνθρωποι, μη γνώστες της κωδικοποιημένης μαθηματικής γλώσσας των Κοσμοσυμβόλων μας, ή γνωρίζουν πολύ καλά  , αλλά μας παραπλανούν.   Μπορούμε να κάνουμε μία αποκωδικοποίηση της λέξης Α-Δηλος  με βάση τα ίδια τα σύμβολα

Πληροφορίες για τα σύμβολα εδω  :https://www.aitherikigrafi.gr/apokodikopoiisi-12-olympion-33-ellanion-protokollon

το Α λοιπόν μπροστά από το Δήλος που  δεν είναι στερητικό όπως προείπαμε , μπαίνοντας  μπροστα μας δηλώνει το Γένος  του Ολύμπιου Ελλάνιου  Θεού , διότι ο  Ολύμπιος Θεός  Απόλλωνας   είναι από το Γένος των ΑΛΦΑ.  Άρα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο Γεωδετημένος Ιερός αυτός χώρος της Δήλου,   η σπάνια αυτή  Γαία και διόλου ενα ξερονήσι, οπώς κάποιοι θέλουν εσκεμμένα ή λόγω αγνωσίας  να το αποκαλούν έτσι, κρύβοντας το αμείωτο μεγαλείο του, σηματοδοτεί την εμφάνιση του ΄Αρχοντος του  Φωτός Απόλλωνα στην Γαία Δήμητρα   του Σύμπαντος μας ΄Αρτεμη   από την αρχή της δημιουργίας και ύπαρξης του Υδάτιννου  Πλανήτη μας, όπου και η Ολύμπια Θεά Άρτεμη είναι απο το Γένος των ΑΛΦΑ όπως και όλες οι Ολύμπιες Δημιουργικές Υπεροντότητες  Θεοί Δημιουργοί είναι  ΑΛΦΑ
μάθε για τους ΑΛΦΑ - ΠΗΓΗ: https://www.aitherikiσgrafi.gr/epiklisi-alpha-omega

΄Αρα όταν αναφερόμαστε στην Δήλο και σε άλλους ενεργειακούς τόπους μας,   μιλάμε για τεράστιους δημιουργικούς γεωδετημένους χώρους-μηχανισμούς οι οποίοι   εκτελούν πολύ συγκεκριμένες δημιουργικές διεργασίες στον Πλανήτη μας, κρατώντας τον σε ισορροπία, σε τάξη, σε Αρμονία. 
Και  κάποιοι λάτρες του χάους, οι οποίοι δεν αντέχουν το Φώς  διαταράσουν συνεχώς με όλα τα μέσα που έχουν στην κατοχή τους το αρμονικό μας περιβάλλον μεταλλάσοντας τα πάντα στη φύση μας  με απώτερο σκοπό την μετάλλαξη του ίδιου του ανθρώπου.  Σήμερα βιώνουμε τα αποτέλεσμα αυτής της μετάλλαξης, βιώνουμε το ίδιο το χάος που τρέφεται για να υπάρχει μέσα από εμάς τους ίδιους .
Όλοι οι Γεωδετημένοι χώροι στην Ελλάς αλλα και στον υπόλοιπο Πλανήτη εδω και χιλιάδες χρόνια έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές και λεηλασίες. Έχουν βιαστεί  όλοι οι Ιεροί μας χώροι , όλοι οι Ναοί μας, όλα τα αγάλματά μας , προσβάλοντας την ίδια την Δημιουργία μας .

 Στο Ιερό Νησί Δήλος που και αυτό  εδώ και χιλιάδες χρόνια παντιοτρόπως έχει βιαστεί με αποκορύφωμα  της τελευταίας υβριστικής και προσβλητικής πράξης που σημειώθηκε στις 30/05/2022  και που υπέστη την προσβολή και την βεβήλωση ακόμη μία φορά ο Πολιτισμός μας και ο Ιερός αυτός χώρος.  
Μία συναυλία παρωδία την οποία διαφήμιζαν τα αισχρά δικά τους ΜΜΕ εντός κι εκτός συνόρων άλλωστε το εγκλημα διαπράχθηκε από πολλούς φορείς ενεργειακών βαμπίρ του πλανήτη μας, και το οποίο πρόβαλαν ως κάτι σπουδαίο . Είναι όμως έτσι όπως το παρουσιάζουν ;
Ας το κρίνουμε όλοι μαζι, αφού πρώτα δούμε και αποτυπώσουμε τα στοιχεία που είναι μπροστά στα μάτια μας αλλά ίσως μας διαφεύγουν. .
Ποιοί είναι οι διοργανωτές αυτής της παράστασης ; 
ALPHA MISSION – ΔELOS είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Παπαθανασίου, ο οποίος στήριξε το World Human Forum από την ίδρυσή του. Αποτελεί συμπαραγωγή του World Human Forum και του ARTE σε σύμπραξη με την Europa Nostra, το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων. Καλλιτεχνικός εταίρος της εκδήλωσης είναι η ΕΕΥΟ.

Δηλαδή όλοι μπροστινοί μηχανισμοί  της παγκόσμιας  Εβραϊκής ελίτ  που ευαγγελίζεται να κυβερνήσει τον πλανήτη  . 

Πάμε να συναντηθούμε κατά πρόσωπο με την ίδια την ειρωνεία ενσαρκωμένη στα εκτελεστικά όργανα ενός απεχθούς σκοτεινού κέντρου επικυριαρχίας .   
Η παρωδία διοργανώθηκε  απο την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη η οποία ανήκει στην οικογένεια των μεγαλύτερων αρχαιοκάπηλων των Εθνικών μας θησαυρών, της Εθνικής και Πολιτιστική  μας κληρονομιάς, του Πολιτισμού μας. Ως άπληστα όρνεα, άρπαγες,  άρπαζαν ότι μπορούσαν να αρπάξουν.   Το χειρότερο είναι ότι εμείς  τους επιτρέψαμε να  διοικήσουν τον Ιερό μας τόπο.  Πρόσφατο παράδειγμα της οικογένειας των αρχαιοκάπηλων η επιστροφή ενός πάρα πολύ μικρού μέρους, απο τα κλοπιμαία Εθνικής μας κληρονομιάς, και αυτό για ψηφοθηρικούς λόγους, της συλλογής Μητσοτάκη 1.062  αντικειμένων πού δόθηκε πίσω στο  Μουσείο Χανίων, που απ΄ότι λέει ο χαρισματικός αυτός μπούλης, συγνώμη Πρωθυπουργος Κυρ. Μητσοτάκης  τα επέστρεψαν γιατι ο μπαμπας και η μαμα , του είπαν ότι αυτά ανήκουν στους Έλληνες, καθώς από μόνος του ήταν δύσκολο να το διακρίνει. 
  Λυμαίνονται λοιπόν όλοι αυτοί οι αλλογενείς επήλυδες  τις πηγές της δημιουργίας μας και μάλιστα τις χρησιμοποιούν  ανάποδα κι ενάντια στούς  'ίδιους  τούς  Άνθρωπους και το περιβάλλον μας.  
Από που να ξεκινήσουμε να αποτυπώνουμε το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που συνέβη στην  Δήλο . Κατ΄αρχάς στο πιό φωτεινό μέρος του πλανήτη στο νησί του του Αρχοντα του φωτός του Θεού Απόλλωνα αντί να υμνήσουν το Φώς τον Φωτεινό ζωοδότη Ήλιο  επέλεξαν στο σκοτάδι, και μάλιστα την πρώτη μέρα της Σελήνης για να κάνουν την συναυλία τους; γιατί δεν την έκαναν στο φώς της μέρας ; στο ΦΏΣ του Ήλιου ΑΠΟΛΛΩΝ ;;
Η συναυλία λοιπόν τελέστηκε στο σκοτάδι στο πιό φωτεινό μέρος του Πλανήτη μας . 
Αλήθεια γνωρίζουμε, εξετάσαμε, σε τι Hz ήταν κουρδισμένα τα όργανα των μουσικών ; Έχουμε υπ. πολιτισμού; να ελέγξει αυτές τις άκρως σοβαρές λεπτομέρειες που μπορεί να επιφέρουν βλάβη στον ενεργειακό χώρο και κατ΄επεκταση στους ανθρώπους ;
Σε αυτό το σημείο θα μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό, που αφορά την σωματική και πνευματική Υγεία των ανθρώπων και του ενεργειακού χώρου της  Δήλου που εκπροσωπει την Αρμονία μέσω της Λύρας του Απόλλωνα η οποία είναι πολύ συγκεκριμένα  κουρδισμένη στα 432 Hz όσοι και οι πλανήτες του σύμπαντος μας,  ώστε να παράγει αρμονικές ηχοσυχνότητες, εναρμονισμένες με το   σύμπαν μας  Άρτεμη, για να συντονίζονται αρμονικά άνθρωποι και περιβάλλον. γνωρίζετε ότι αυτός ο φυσικός νόμος  έχει αντιστραφεί εις βάρους των ανθρώπων  και της φύσης όταν, υπαγορεύτηκε από τη ναζιστική προπαγάνδα του υπουργού Joseph Goebbels να μεταλλάξουν τις συχνότητες των χορδών των μουσικών οργάνων απο τα 432 Hz αρμονικό, στα 440 Hz δυσαρμονικό; Χρησιμοποίησε αυτή την αλλαγή για να κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται και να αισθάνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, και να τους κάνει αιχμαλώτους ενός συγκεκριμένου τρόπου συνείδησης. Στη συνέχεια, γύρω στο 1940, οι ΗΠΑ επέβαλαν τα 440 Hz σε όλο τον κόσμο, και τελικά το 1953 έγινε το πρότυπο ISO 16. δεν υπάρχει πλέον μουσικό όργανο που να είναι κουρδισμένο στα 432 Hz αρμονικό αλλά στα 440 Hz δυσαρμονικό.   

Τα 440 Hz είναι ένα αφύσικο πρότυπο συχνότητας συντονισμού που απέχει από τη συμμετρία των ιερών δονήσεων και αρμονιών, πράγμα που έχει κηρύξει πόλεμο στο υποσυνείδητο μυαλό του δυτικού ανθρώπου.Σε ένα έγγραφο με τίτλο «Μουσική Λατρεία Ελέγχου», ο Δρ. Leonard Horowitz γράφει: «Η μουσική βιομηχανία προβάλλει αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα, η οποία «εκτρέφει» τους πληθυσμούς με μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνικές αναταραχές και συναισθηματικές διαταραχές που προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματική ασθένεια.»

Αρα αντιλαμβανόμαστε την δυσαρμονία που μπορεί να εξέπεμψε σε όλον τον Πλανήτη καθως οι ενεργειακοί αυτοί Γεωδετημένοι χώροι αλληλεπιδρούν σε όλην την Γαία.

τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο αποκαλύπτονται οι τεχνικές  ενός αόρατου πόλεμου συχνοτήτων που εφαρμόζεται πάνω μας εδω και πάρα πολλά χρόνια.

Ας γυρίσουμε στον βίο και πολιτεία τής εβραϊκής καταγωγής του Μητσοτακέικου. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, η οποία κι αυτη  θέλει το καλό μας, και  μιλάει για την κλιματική κρίση που μας απειλεί όλους μαζί και που όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε. Πόση ειρωνεία αντέχουμε; Ας θυμηθούμε το ολοκαύτωμα από τις πυρκαγιές που αποτέφρωσαν 520.000 στρέμματα στην Βόρεια Εύβοια μιλάμε για μία οικολογική καταστροφή, όπου  η ίδια η αδερφή του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ανέλαβε το project, να αμβλύνει τις αντιδράσεις των πολιτών στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών, πού μέτοχος  μέσω μίας οργάνωσης της οποίας είναι επικεφαλής. Πρόκειται για το Convergences Greece Forum «Συγκλίσεις» το οποίο τον Ιούνιο του 2020 μαζί με Ινστιτούτο για τη Μεσόγειο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) , ανέλαβαν «την ευθύνη της προσπάθειας για την άμβλυνση των αντιδράσεων τοπικών κοινωνιών στη δημιουργία αιολικών πάρκων», όπως ανέφεραν δημοσιεύματα τότε, οι επίσημοι λομπίστες των βιομηχανικών αιολικών πάρκων η οικογένεια Μητσοτάκη. Με μία απόφαση κόλαφος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Πράσινο Ταμείο, αν και Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, μετατράπηκε σε μηχανισμό στήριξης του αιολικού λόμπι στη χώρα μας. Μάλιστα για αυτή τους την υπηρεσία οι δύο οργανώσεις πήραν 130.000 ευρώ από το «Πράσινο Ταμείο» του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος .

Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα , με φούμαρα και πράσινα άλογα  για βιώσιμη ανάπτυξη την ώρα που όλοι αυτοί υπογράφουν για εμάς τον θάνατο της πανίδας και της χλωρίδας όπου έχει άμεση επίδραση στο κλίμα της γής  και τους ακούμε ακόμη να μας λένε  ότι το κάνουν για το καλό μας,  γιά την δήθεν ενεργειακή κάλυψη των αναγκων μας κι έχουν το θράσος να μας κοιτούν στα μάτια;

δεν φτάνει η βαρβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την ίδια την φύση  έρχεται το θρασύτατο αυτό  πλάσμα εβραϊκής καταγωγής Αλεξάνδρα Μητσοτάκη να μας  μιλήσει για Ελληνικό Πολιτισμό, Τέχνες  και Λογοτεχνία που είναι η Τέχνη του Λόγου δηλαδή του Νού όπου ο Νούς υλοποιεί τα πάντα,  ούτε πού γνωρίζει τι σημαίνουν αυτές οι τεράστιες έννοιες, τις οποίες και προσβάλει κατάφορα  και να μας  πεί για το κατάπτυστο σχέδιο που εξελισσεται και που όλοι αυτοί οι δούλοι της ΝΤΠ  εκτελούν για όσο εμείς θα τους το επιτρέπουμε.

Τι  είπε το πλάσμα Αλεξάνδρα  Μητσοτάκη ; « Το πολύ δύσκολο εγχείρημα είναι: Η μικρή-τεράστια Δήλος να γίνει το κέντρο του κόσμου από το οποίο θα φύγει το πιο ισχυρό απεγνωσμένο μήνυμα για την κλιματική κατάρρευση. Η ίδια η Δήλος θα θυσιαστεί για να είναι η πρώτη και πιο χαρακτηριστική απώλεια για την ανθρωπότητα που θα καταγραφεί στα βιβλία του μέλλοντος.»

Θα θυσιαστεί ;; τι υποννοεί άραγε ;  Γιατί ακούσαμε ξανά την λέξη θυσία, καί από τον  αποβιώσαντα, τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος μίλησε για θυσία Ελλήνων στο Μάτι Αττικής, όταν κάηκαν ζωντανοί 102 συνάνθρωποι μας.  Σημειωτέον αυτό το αποτρόπαιο γεγονός , συνέβη την ημέρα της πανσλελήνου, και μάλιστα το ονόμαζαν το ματωμένο φεγγάρι.

Αντιλαμβάνόμαστε τι ακούμε να μας λέει ;; όταν μας μιλά για θυσία της Δήλου και χαρακτηριστική απώλεια για την ανθρωπότητα ; Πόση σχέση μπορεί να έχει με τον μετανθρωπισμο ; Ο μετανθρωπισμός πίσω από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση ΤHE GRATE RESET τo βιβλίο του εβραίου ανώμαλου  διεστραμμένου Κλάους Σβαμπ του  Γερμανού ιδρυτή και προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ που μιλά  για το πρόγραμμα «Παγκοσμιοποίηση 4.0:Διαμόρφωση νέας αρχιτεκτονικής στην εποχή της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης». και που ο άνθρωπος του μέλλοντος δεν θα είναι όπως τον δημιούργησε το Θείον όλον Φως  το Αρρητο Εν Δημιουργός των πάντων που έχει  ελεύθερη βούληση   αλλά θα είναι κάτι αλλο θα τον προγραμματίζουμε εμείς αφού θα τον ρομποτοποιήσουμε κι όπως λέει το άλλο πλάσμα το τσιράκι του ο Χαραρι όταν χακάρεισ την ανθρωπότητα τότε μπορείς να την επαναπρογραμματισεις  γιατί η Δημιουργία εδώ και 4,5 δισεκατομμύια χρόνια που λειτουργεί  με τους φυσικούς νόμους της νομοτέλειας  δεν είναι καλή και τα ζώα θα τα κάνουν καλύτερα Αυτό  το μ'ορφωμα - βιβλίο και ευαγγέλιο του Κούλη μιάς και είναι παιδί του ανώμαλου μαζί με άλλα δίποδα που προορίζει κυβερνήτες δουλάκια της παγκόσμιας κυβέρνησης με έδρα τον ΟΗΕ   βρίσκεται στο γραφείο που κάθεται ο Μητσοτάκης  στην κατω γωνία αριστερα στην φωτό πιό πάνω . Για να ξέρουμε ποιούς υπηρετεί το ζαβό αυτό πλάσμα.

 Για να συνδυάσουμε τώρα όλα όσα συμβαίνουν  και θα  δούμε κάποια μοναδικά αληθινά δεδομένα, κάποιες  συμπαντικές σταθερές  Νόμοι του συμπαντος για να καταλάβουμε τι προσπαθούν να κάνουν ενάντια στην φύση και φυσιολογία μας  .

Όταν αναφερόμαστε στο Νησί του θεού μας Απόλλωνα την Δήλο πρέπει να γνωρίζουμε ότι  εκπροσωπεί την έλευση του ΦΩΤΌΣ στην Γαία μας. ΦΩΣ = ΝΟΥΣ = ΝΟΗΣΗ = ΛΟΓΙΚΗ = ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Το 7ο στη σειρά Δημιούργημα το διαμάντι  της Δημιουργίας ο  ΆΝΘΡΩΠΟΣ  που έχει ελεύθερη βούληση να δημιουργήσει και που μόνον αυτός δημιουργεί στην Γαία Δήμητρα Άρτεμη .  

Αυτό είναι  το μηνυμα που  θέλουν να περάσουν παγκόσμια απο την Καθέδρα των Θεών την Ιερή Ελλάς την Καθέδρα του Φωτός την Α - Δηλο ότι θα θυσιαστει ο Λόγος Νούς Φώς  η Νόηση των ανθρώπων . 

Σε αυτό το σημείο θα χρησιμοποιήσω την χαρακτηριστική  φράση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΦΟΡΈΑ  ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΑΣ   ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ     ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ  ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ    

ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ  ; Ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΦΤΗΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ  

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ -ΠΕΛΑΓΙΑ 

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ 

ΠΗΓΗ: : https://www.e-sy.gr/join/

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ. 

ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ; TI ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.


«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Α.Φ.M. 997343310 Δ.Ο.Υ. Ε ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 132545107000

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ esy13kpdex@gmail com


                      

ΔΗΛΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ







Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Post Top Ad