ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ελληνικά τοπωνύμια σε όλο τον κόσμο

 


Ελληνικά τοπωνύμια σε όλο τον κόσμο




Κι όμως οι προγονοί μας κατοικούσαν σε ολόκληρη την Γη για χιλιάδες χρόνια. Η Ελλάδα βρίσκεται σε όλο τον κόσμο γεγονός που καταδεικνύεται όχι μόνο από τα αρχαιολογικά ευρήματα αλλά και από τα ελληνικά τοπωνύμια των περιοχών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Θεσπρωτίας με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, μιλάει για τα ελληνικά τοπωνύμια και την κρυμμένη γνώση στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042

Ελληνικά τοπωνύμια σε όλη την υφήλιο


Ο κ. Βαρθολομαίος Λάζαρης ήταν ναυτικός και μέσα από τα πολλά ταξίδια του σε όλες τις ηπείρους διαπίστωσε ότι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια!

Πριν από αρκετά χρόνια εξέδωσε τις διαπιστώσεις του στο βιβλίο του με τον τίτλο: "Η Ελλάδα σε όλο τον Κόσμο". Στην παρούσα επίσημη ιστορία αυτό δεν εξηγείται, δεν αναφέρεται. Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά, στους ιθαγενείς της Ινδονησίας, στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής, στους αυτόχθονες της Αυστραλίας, στις αναφορές των μυστικιστών από το Θιβέτ, στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες, βλέπουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.

Οι χάρτες του κ. Λάζαρη, δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Μετά τους χάρτες ακολουθούν φωτογραφίες με καταλόγους τοπωνυμίων με τις ακριβείς τους συντεταγμένες.
Οι χάρτες αυτοί συμβάλλουν στην έρευνα και είναι επιβεβλημένοι για την ιστορική αλήθεια και την αποκατάσταση της. Δεδομένα που αποκρύπτονται από τον ελληνικό λαό και την παγκόσμια κοινότητα. Κάποιοι δυστυχώς κατευθύνουν ιστορικούς και καθηγητές ώστε να τους δημοσιεύσουν χαλκευμένες έρευνες που αποκρύπτουν αυτές τις πληροφορίες περιορίζοντας έτσι τα ελληνικά τοπωνύμια σχεδόν μόνο στην περιοχή της σημερινής Ελλάδας!

Οι Δρυίδες της Γαλλίας λάτρευαν ως γενάρχη τους τον Ηρακλή. Αυτό, κανείς νέος δεν θα το διδαχτεί στα ελληνικά σχολεία, όπως ούτε οι μεγαλύτεροι. Κανένα παιδί στο σχολείο δεν έμαθε ότι η Μασσαλία είναι αποικία των Φωκαέων από την Μικρά Ασία (6ος αιώνας π.Χ). Κανείς δεν έμαθε για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ...

Τα ιστορικά κενά και οι ανακρίβειες πρέπει θα να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και παγκόσμια και να αποκατασταθούν τα σημαντικά αυτά γνήσια ιστορικά δεδομένα που συστηματικά παραλείπονται.
Όσοι αναγνώστες επιθυμούν να το ερευνήσουν ας το κάνουν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, κανείς δεν τα γνωρίζει όλα και δεν έχει το αλάθητο. Προτείνουμε στους αναγνώστες να αποθηκεύσουν αυτά τα δεδομένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους, να επισκεφθούν τα μέρη αυτά όπως π.χ. μέσω του Google Earth και όποιοι μπορούν ας ταξιδεύσουν σε κάποια από αυτά τα μέρη τα οποία προσδιορίζονται από ακριβείς συντεταγμένες.

Θαυμάσετε αυτούς τους απίστευτους χάρτες!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΆΡΤΕΣ ΣΕ ΥΨΗΛΉ ΑΝΆΛΥΣΗ


(κλικ πάνω στον χάρτη)


ΕΥΡΩΠΗ

ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑ


ΝΟΤΙΟΣ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ-ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ-ΩΚΕΑΝΙΑ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ


ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ (αγγλικης διαλεκτου A-Z, κλικ για μεγαλη αναλυση)

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...


«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ»
Όλη η γνώση,τα έγγραφα,είναι στα χέρια μας.
Εσάς περιμένουμε για την ένωση των Ελλήνων με μια υπογραφή κι μια εξουσιοδότηση κι όλος πλούτος θα γίνει δικός μας από τους ανθέλληνες της βουλής από το 1974 έως κι σήμερα οι οποίοι είναι κατατεθημενοι στους λογαριασμούς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αρκεί να δηλώσετε Έλληνες αυτόχθων ιθαγενείς.
Η δικαιοσύνη θα είναι καταπέλτης σε λίγο.
Αυτό ισχύει κι για αυτούς που διοίκησαν ως τοπικοί φορείς κι δεν έπραξαν τα δέοντα υπέρ των πολιτών τους.

ΤΟ ΚΆΛΕΣΜΑ ΈΛΛΗΝΑ
 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΝΕ?…




ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ!.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. 

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 
2022

 



ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 
2021 





 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ





ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΚΛΑΡΗ 
Ε.ΣΥ.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ 
Τ.Κ.70200
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ






ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΤΗΛ.6945715105
mail:mariavasilaki.esy@gmail.com


ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ...
ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ…ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ…ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ….ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΟΧΟΥ….ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΟΥ…ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ…ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ…ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ…ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ…ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΜΑΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ…







ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ



 









ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

WEB ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ: https://www.radiodiafono.gr/ ΤΗΛ. ΕΚΠΟΜΠΗΣ: 2811116702 E-MAIL: radiodiafvvnvv@gmail.com FACEBOOK: https://www.facebook.com/%CE%A1%CE%91... Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΡΙΖΗΝΙΑΣ 57, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΛ.: +30 2811116702 E-MAIL: esy.perifereiakritis@gmail.com Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. 1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr ======================= ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ." http://alfeiospotamos.gr/?p=11184 ======================= ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17627 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ: http://alfeiospotamos.gr/?p=17647 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: http://alfeiospotamos.gr/?p=18373 ======================= ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ======================= ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/ ======================= ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/ ======================= ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/ http://alfeiospotamos.gr/ http://alfeiospotamos.blogspot.gr/ http://spametadesma.blogspot.gr/ http://sorraskerkyra.blogspot.gr/ http://sorrasgegonota.wordpress.com/ ======================= ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» . http://alfeiospotamos.gr/?p=10768 ======================= ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: 

http://e-sy.gr/grafia-esi/   

 


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Post Top Ad