ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Γκόμπεκλι Τεπέ - Ένας ναός 11.500 ετών αφιερωμένος στο Σείριο;

 


 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ 

Το Γκόμπεκλι Τεπέ (Göbekli Tepe) είναι μια τοποθεσία της Τουρκίας κοντά στα σύνορα με την Συρία και απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη Ούρφα.

Στο φως ναοί 11.500 ετών. Οι λίθοι είναι 5.500 χρόνια αρχαιότεροι από τις πρώτες πόλεις της Μεσοποταμίας

Στη "Μυστική Δοξασία" I-323, 324 γράφει η Έλενα Μπλαβάτσκυ: "Ιερογλυφικά, αριθμοί και εσωτερικά σύμβολα βρίσκονται στην Αίγυπτο, στο περού, στο Μεξικό, στα νησιά του Πάσχα, στην ινδία, στη Χαλδαία και στην κεντρική Ασία. Σταυρωμένοι άνθρωποι και σύμβολα εξέλιξης των φυλών από τους θεούς, και όμως η Επιστήμη εξακολουθεί να απορρίπτει την ιδέα μιας ανθρώπινης φυλής άλλης από εκείνη που φτιάχτηκε με τη δική μας εικόνα, η θεολογία προσκολλάται στα 6.000 χρόνια της Δημιουργίας, η ανθρωπολογία διδάσκει την προέλευσή μας από τον πίθηκο και ο Κλήρος την ανάγει στον Αδάμ 4.004 χρόνια π.Χ.!"

..."Η διήγηση της Βίβλου δεν αρχίζει με τη δημιουργία, όπως συνήθως πιστεύεται, αλλά με τη δημιουργία του Αδάμ και της Εύας, εκατομμύρια χρόνια μετά το σχηματισμό του πλανήτη μας. ...Μπορεί να υπήρξαν όχι μία, αλλά είκοσι διαφορετικές φυλές πάνω στη γη πριν από την εποχή του Αδάμ, ακριβώς όπως μπορεί να υπάρχουν είκοσι διαφορετικές φυλές ανθρώπων σε άλλους κόσμους".

Ανασκαφές

Οι πρώτες ανασκαφές έγιναν το 1964 από την Αμερικανό αρχαιολόγο Πήτερ Μπένεκτιτ ο οποίος προσδιόρισε μόνο ότι στην περιοχή υπήρχε δραστηριότητα την νεολιθική εποχή. Το 1994 τις ανασκαφές συνέχισαν Τούρκοι αρχαιολόγοι του Γερμανικού αρχαιολογικού ινστιτούτου υπό την διεύθυνση του αρχαιολόγου Κλάους Σμιτ του Πανεπιστήμιου της Χαϊδελβέργης. Μέχρι τότε τον λόφο χρησιμοποιούσαν γεωργοί καλλιεργώντας τον και συχνά μετακινούσαν μεγάλες πέτρες σε αρμακάδες. Οι πρώτες έρευνες των αρχαιολόγων έδειξαν ότι δεν πρόκειται για φυσικό λόφο και αργότερα ανακάλυψαν τους πρώτους μεγάλιθους σε σχήμα Τ.


ΔΕΊΤΕ την πραγματικη Ιστορια 


ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β Γ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ


ΣΕΙΡΙΟΣ

ΣΕΙΡΙΟΣ α - ΣΕΙΡΙΟΣ Β - ΣΕΙΡΙΟΣ γ

Η ΟΛΟΤΗΤΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ

ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ι

ΣΕΛΙΔΕΣ

691
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Post Top Ad