ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

«Βόμβα»: Ένας Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός ανέλυσε δείγματα παρτίδων εμβολίων COVID-19 που καλύπτουν πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις.

 


«Βόμβα»: Ανάλυση των συστατικών των εμβολίων κατά του κορωνοϊού από Γερμανό βιομηχανικό μηχανικό διαπίστωσε ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές μεγαλύτερο από αυτό που κανονικά επιτρέπεται σε ένα υγρό που έχει εγκριθεί για έγχυση 

  Ένας Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός ανέλυσε δείγματα παρτίδων εμβολίων COVID-19 που καλύπτουν πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις. Διαπίστωσε...

Ένας Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός ανέλυσε δείγματα παρτίδων εμβολίων COVID-19 που καλύπτουν πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις.


Διαπίστωσε ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές υψηλότερο από το επιτρεπόμενο όριο. Βρήκε βοηθητικές ουσίες (adjuvants), που δεν αναφέρονταν από τον κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά τοξικής ουσίας Αντιμόνιο (το ίδιο τοξικό με το αρσενικό). Επιβεβαίωσε και τον τοξικό ρόλο της ίδιας της πρωτεΐνης «Ακίδα», η οποία έχει βρεθεί σε αρκετές αυτοψίες

 

Πηγή: USMortality.com

Ο Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός κ. Holger Reißner, πρώην σύμβουλος του γερμανικού ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Robert-Koch, ανέλυσε πολλές παρτίδες εμβολίων ως προς τη συνοχή και τα συστατικά τους.

Διαπίστωσε ανησυχητικά αποτελέσματα:

1).- Το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές υψηλότερο από το επιτρεπόμενο όριο!

> Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 0,22μ (220nm)

> Βρέθηκε μέγεθος σωματιδίων: 2-5μ (2000-5000nm)

Αυτό σημαίνει ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές μεγαλύτερο από αυτό που κανονικά επιτρέπεται σε ένα υγρό που έχει εγκριθεί για έγχυση.

Σύμφωνα με τον κ. Reißner, αυτά τα μεγάλα σωματίδια αποτελούνται κυρίως από κρυστάλλους χοληστερόλης

 που πιθανώς σχηματίζονται κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε: "Μικρόλυση, ίνωση & θρόμβωση" των αιμοφόρων αγγείων

Αυτό σημαίνει ότι το τριχοειδές αγγείο μπορεί να φράξει, γεγονός που θα εξηγούσε τις παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί τόσο ευρέως.


2).- Ο κ. Reißner βρήκε επίσης άκρως ανησυχητικά συστατικά στις ενέσεις:

Το αντιμόνιο και πολλές από τις ενώσεις του είναι τοξικά και τα συμπτώματα δηλητηρίασης από αντιμόνιο είναι όμοια με αυτά της δηλητηρίασης από αρσενικό. Η τοξικότητα του αντιμόνιου είναι πολύ χαμηλότερη από του αρσενικού. Αυτό συμβαίνει λόγω σημαντικών διαφορών στην πρόσληψη, στο μεταβολισμό και στην έκκριση μεταξύ αρσενικού και αντιμόνιου. Η πρόσληψη του αντιμόνιου(ΙΙΙ) ή του αντιμόνιου(IV) στο γαστροεντερικό σωλήνα είναι στο μέγιστο 20%. Το αντιμόνιο(V) δεν μειώνεται ποσοτικά σε αντιμόνιο(III) στα κύτταρα (μάλιστα, το αντιμόνιο(ΙΙΙ) οξειδώνεται και γίνεται αντιμόνιο(V)).

Από τη στιγμή που η μεθυλίωση του αντιμόνιου δεν συμβαίνει, η έκκριση του αντιμόνιου(V) μέσω των ούρων είναι ο κύριος τρόπος εξουδετέρωσης. Όπως και με το αρσενικό, οι κυριότερες επιπτώσεις της δηλητηρίασης από αντιμόνιο είναι η καρδιοτοξικότητα με αποτέλεσμα το έμφραγμα του μυοκαρδίου, μπορεί όμως να εμφανιστεί και ως σύνδρομο Adams - Stokes, κάτι το οποίο δε προκαλεί το αρσενικό. Στις περιπτώσεις δηλητηρίασης από αντιμόνιο που έχουν αναφερθεί με ποσότητα ίση με 90 mg ταρταρικού αντιμονοκάλιου διαλυμένο σε σμάλτο προκαλεί μόνο βραχυπρόθεσμα συμπτώματα. Μια δηλητηρίαση με 6 mg της ίδιας ουσίας προκαλεί θάνατο μετά από 3 ημέρες.

Η εισπνοή σκόνης αντιμόνιου είναι επικίνδυνη και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι θανάσιμη. Σε μικρές δόσεις, το αντιμόνιο προκαλεί πονοκεφάλους, ζαλάδα και κατάθλιψη. Μεγαλύτερες δόσεις όπως η εκτεταμένη επαφή με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα ή πρόβλημα στα νεφρά και το συκώτι προκαλώντας έντονο και συχνό εμετό, οδηγώντας στο θάνατο εντός λίγων ημερών.

Το αντιμόνιο δεν είναι συμβατό με ισχυρούς συντελεστές οξείδωσης, ισχυρά οξέα, οξέα αλογόνου, χλωρίνη ή φθόριο. Θα πρέπει να μην εκτίθεται σε ζέστη.

Το αντιμόνιο διαλύει ουσίες από τα τοιχώματα των μπουκαλιών PET και τις προσθέτει στο υγρό που περιέχουν. Ενώ τα επίπεδα που έχουν παρατηρηθεί στο εμφιαλωμένο νερό είναι κάτω από το όριο, η συγκέντρωση στις συσκευασίες χυμών φρούτων (για τις οποίες δεν υπάρχουν οδηγίες και όρια) που παράγονται στην Αγγλία βρέθηκε να είναι μέχρι και 44.7 μg/L αντιμόνιου, πολύ μεγαλύτερη από τα όρια που ισχύουν για το νερό βρύσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου είναι 5 μg/L. Οι οδηγίες είναι οι εξής :

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF

Βρήκε βοηθητικές ουσίες (adjuvants), που δεν αναφέρονταν από τον κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά τοξικής ουσίας Αντιμόνιο (το ίδιο τοξικό με το αρσενικό).


Βρείτε την πλήρη συνέντευξη με τον κ. Reißner εδώ (στα γερμανικά):

https://auf1.tv/berlin-mitte-auf1/berlin-mitte-auf1-wir-erleben-das-sterben-der-geimpften/

https://en.wikipedia.org/wiki/Antimon


3).- Επίσης, είναι πλέον γνωστό ότι τα κατιονικά υγρά νανοσωματίδια (λιπίδια, LNP's) είναι από μόνα τους εξαιρετικά τοξικά και προκαλούν ήδη φλεγμονή και κυτταρική βλάβη.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004221014504

Το βίντεο εδώ —»> https://gegenstimme.tv/w/k1ic5v2ntA9WnquzCmAaZq

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

ΠΗΓΗ «Βόμβα»: Ανάλυση των συστατικών των εμβολίων κατά του κορωνοϊού από Γερμανό βιομηχανικό μηχανικό διαπίστωσε ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές μεγαλύτερο από αυτό που κανονικά επιτρέπεται σε ένα υγρό που έχει εγκριθεί για έγχυση - Ελλήνων Αφύπνιση (ellinikiafipnisis.blogspot.com)



Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Post Top Ad